![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Yalan sevgiler gördüm İhanetler. Sahte sözler, Acılar gördüm Sevgi adına…. Leyla ile Mecnun görse, Kahrından bir kez daha ölürdü. Sevgi, her şey gibi kolay tüketildi Bu yüzyılda… Boşuna bu aşk şarkıları Yalan, bu kadar aşk adına Yazılan şiirler, Yalan aşklar Yalan hayatlar Yalandan yaşamaya mahkûm olmuşuz Suçumuz sahte kişiliklerimiz… Daha Nedesin ßeee Daha Ne Desin ßunu Okuduqun Zaman Hayata Baktıqın o qözLükLeri Çıkarıp ßak Bakta Gerçek Hayatın Nasıl ßi KA....E oLdoqunu qör |
|
|
||||
|
|
||||
|
way be, güzelmiş.
|
|||
|
|
|||
|
cok gusel olmus paylasım ıcı saol
|
|||
|
|||
|
paylaşımın için saol çok güsel olmuş
|
|||
|
|||
|
gözlüklerimi çıkarmama gerek yok onla daha iyi görüom doktor çıkarırsam kızı yoksa hem gözlüklerimi çıkarırsam göremem sonra taman sonra yolumu kaybederim nese şakayı bıraktım abi harbiden gsl olmuş
sAbIr SuSkUnLuK dEğİl İşİtİlMeYeN fErYatTıR sEvGiDe ÖzGüRlÜk SaYgIdA mEcBuRiYeT vArDıR sEvMeK bElKi BiR ŞeY aMa SeViLdİğİnİ bİlMeK ÇoK ŞeYdİr..... kEşKe BeNdE bİlSeYdİm BüTüN bUnLaR oLmAzDı AmA oLdU |
|
|
|||
|
|||
fıstık gibi olmuş sağol
|
|
|
|||
|
|||
|
Haklısın torumahmutlu cookk güzel olmuş.Bende AHMET KAYA hayranıyım bu arada seninle tanısmayı çok ısterdim
yaa bu torumahmut neresı
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Torumahmut'u bilmeyen Türk vatandaşı olamaz herhalde sen Yurt Dı$ından katılıyorsun
GeL ben Seni tanıştırırımKardeşim eLine sağLık GüSeL oLmuşş Sen Yakında kendi ŞiirLerini de yazarsın buna inanıyorum
|
|||
|
|
|||
|
paylasım ıcın saolalun arkadaslar
|
|||
|
|||
|
Ne yurTdisi daYi Yurt DisinDakiLer biLe biLir Bu Diqer qezeqenLerden qaLiBa.....TorumahmuTu biLmeyendende Benim isim oLmaz saLLa
asiL BEn tesku ederim miLLet |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|