![]() |
|
|
|||
|
|||
|
sağol
|
|
|
|||
|
|||
|
ASLINDA BILIYORUM MOD OLABILMEK ICIN BELLI BI MESAJ SAYISINA ULASMAK LAZIM AMA EGER SIZDE UYGUN GORURSENIZ TURCE MP3 BOLUMUNE MOD OLMAK BENIM ICIN IYI OLACAKTIRKI MESAJ VE KONU BENIM ICIN SORUN DEGIL(: HEPSI BIR GECEDE COZULEBILECEK SEYLER SAYGILARIMLA.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Türkçe Mp3 bölümümüz kaldırıldı arkadaşım başka bir bölüm için seni deneme mod yapabiliriz.
|
|||
|
|||
|
öncelikle merhaba...
tasarımla hayal gücünü birleştiren adam benim ve 16 yaşındayım online sürem çok fazla bu da paylaşımlarımın yoğunluğunu gösterir. Bilgisayar & internet bölümlerinde moderatörlük yapmak istiyorum... teknolojiden hersaniye haberim olur. web tasarım & Grafik konuları üzerine rahatlıkla çalışma alanımı oluşturabilirim. İlgi alanımın içinde olduğu için keyifli olur. diğer yönlerim ise ilginç konu başlıkları açarım ve konu ile ilgisi olmayan kullanıcılar bile merak edip girerler. Bu yüzden ziyaretçi konusun da lüksüm çok yüksek. Bir çok yer de moderatörlük yaptım ve onlar da memnun oldular ama rica ediyorum beni moderatör yarparak deneyin. Deneme moderatörlüğü benim imkanlarımı kısıtlıyor. moderatörlük için belirli bir mesaj sayısı gerekir biliyorum ama sayfaya tesadüfen denk geldim ve denemek istedim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|