![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Göğsüm daralıyor
Yüreğim kanıyor Olmasaydı..... Neyse yaaa öle işte!
Hiç olmaz sandığım<br />Herşey birdenbire oldu<br />Daha ne oluyor derken<br />Beni de hayat heryerimden vurdu<br />Hiç susmaz sandığım<br />Kalpler birdenbire sustu<br />Daha ne oluyor derken<br />Beni de hayat birkez daha vurdu<br />Günlerdir uykum yok<br />Hayat buysa artık gücüm yok<br />Daha kaç kez vurulmam<br />Nereye kadar güçlü olmam<br />Daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta<br />Daha ne kadar gücüm var<br />Kaybettiğim şeyler var<br />Daha ne kadar borcum var benim hayata |
|
|
|||
|
|||
|
canım çok sıkkın öz abimden bile üvey kardeş muamelesi görüyorum hayatım alt üst oldu ama birşeyi canı gönülden istersen oşey olurmş tek isteğim okula gitmek şurda lise hayatımın son senesi ama salak abim okuldan kaydımı alckmş geri zekalı şey kendisi okumadı bnide okutmckmş ewden kaçarım yeterki o salaktan uzak olıım
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar benim içimden şu anda kan geçiyor
|
|||
|
|||
|
ben bugün berbat hissediyorum kendimi çünki dün sevdiğim birisi yapmaktan utandığım birşey yapmamı istedi yapmadım diye aramız açıldı sonra yaptım ama şimdi ne telefona cevap veriyor nede msn i açıyor .çok mutsuzum ve canım yanıyor.ne yapıcam ben şimdi darkness angel söle bakalım.
|
|
|
|||
|
|||
|
kendimi berbat hissediyorumm cok zor durumdayım ailemle aram bozuk kımse beni onemsemiyoo su jayattan bir beklentım yok okuymadım ailem hep yuzume vurduu calısmıyorumda sua cok yanlızım yurudukcce dusuyorumm allahım bir yol bana lutfen sıkıldım artık hayattann kımse beni anlamıyoo
|
|
|
||||
|
||||
|
İçimden geçenleri döktüm peçeteye peçete kıpkırmızı oldu
|
|||
|
|||
|
şuan esmerimi düşünüyorum.bütün gece dışardaydım hep aklımdaydı,eve geldim ve face'ine baktım profil resmini görür görmez içimde bişeyler yandı kül oldu.ağlamak istedim ağlayamadım ama ne kadar canım yandı anlatamam.şuan çıksam karşısına kapansam ayaklarına,gelmez!yine benim olmaz!!o kadar imkansız yani..köpekler gibi pişmanım son noktayı koyduğuma ama! beni ilk başta aldatmıycaktı!!!ama buna rağmen hala seviyorum lanet olsun beeee!!2,5 sene unutturamadı offfffffffffff
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|