![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ben başlıyayım...
şuan sanki içimde bir burukluk var.tarif edilemez hısler karmasasının tam ortasındaym...belkı tuhaf gelecek ama sonsuzlukla ölüm arasındaki kavramdaym.aklımı oynatıorm desem yeri bazen ıstemedıgımz seylerı bıze zor gelenlerı yasamak zorunda kalıyoruz.bu da canımızı sıkıyor öyle değil mi? bazen hiç bişey istemezsınz ya sadece gitmek uzaklasmak ıstersınz işta tam o demdeyim ben...esen ruzgar gıbı cosmak ıstıyorum fakat sütliman bir deniz gibiyim..dalgalarımı vuramıorm sahıle...sıkıyor bu durum.istediğimi elde edemiorum.neden ben böleym dıorm neden?sebep ne?karamsarmıyım?yksa korkakmı?acınacak bi haldemiyim yoksa?bazen ne olduunu anlamadııım bır korku sarıyor ıcımı.sankı benı yoneten ben deılım dengesz konusuorm,aglıorm.sebebini düşünüyorum sımdı..bazen hayattn sıkılorm.iiki ölümsüz deiliz
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben bu konuyu Niye açtığınızı düşünüyom bazı Konulara Msj yazarken aslında onu okumamanın verdiği hüznü hissediyom. Ayrıca Bu konuyu başlatan adamın floot yaptığını düşünüyom
|
|
|
||||
|
|
||||
|
İnsan herzaman senninki gibi duygulara şahit oluyor darkness-angel ....
Ben böyle durumlarda hissettiğim gibi davranmayı tercih ediyorum...Burukluğu yaşıyarak sıradaki duyguyu yaşamak istiyorum....Soruna ve çözüme direk gidip onu geçmek gibi bişiy....Sana tavsiyem o burukluk vs... onu atlama!..Yaşa ki geçsin o'da. Benimde seninkinden farklı bir yanım yok bugünlerde....Bu anları msnden arkadaşlarımla muhabbet ederek....karşılıklı müzik diinleyerek .....Dahası efkar dağıtarak sıkıntıya ilerliyorum..Sende bunu denemelisin... |
|
|
|||
|
|||
|
Ya$amak agır geLiyor, yarını Dü$ündükce, Çevreme ßaktıkca, öLüm geLiyor akLıma. ßu gün ne için varım ßu dünyada yarın da aynı $eyLeri ya$amak için mi Diyorum Kendime, Düzene ayak mı uydurmaLıyım diyorum yohsa Kendime, ßi sevdiKLerim akLıma geLiyor ne zamana Kadar ßenim yanımdaLarki ne zamana Kadar ve nereye .kadar, umutLarın tukendigi ßi yere geLiyorum. Çaresizce gece oLmasını ßekLiyorum Kıyametin geLmesini ßeklerceSine Çünki her gecen gün istemeden ßiras daha yoLdan Çıkıyo inSan Farkında oLmadan, ößür tarafı Dü$ünüyorum içinden Çıkamıyorum, ne yapmaLıyım derKen ßa$ka ßir yanLı$ın içerSinde ßuLuyorum Kendimi ve yine ßa$ka yanLı$ Dü$ünceLer, Dört Duvar araSında Sıkı$ıp KaLıyorum ßu yaLan Dünya'nın yaLan Sehrinde yaLan sokakLarında ve Kendi ewimde. öyLe ßi an geLiyor ki ya$anan her$eyin 1000 ßoyutLu ßi oyun oLdugunu Dogrunun tasavvuf oLdugunu Dü$ünüyorum,her$eyden eLimi Çekip ona yöneLmeyi istiyorum ki istemekLe KaLıyo, ßu Durumda eksik oLan ne yada yanLı$ oLan ne diyorum Kendime. Sonunu Dü$ünmek istemedigim yoLLarda yürümekten sıkıldım hemde yoruLdum, Hayattanda, ya$amaktan da, Sevmekten de.... İYİ ßiLDİĞİM ßi PSiKOLOG var DicekSiniz, ama ßana DaMdan Dü$eni geTirin Dicem..[/b]
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
ya şuanda oturup ağlamak istiorum
ewde yapayanlızm tatil başladığından beri ewdeiim sıkıldm artk ewden eski ewimi özledm okllar açılsn artk darkness okulda sana ihtiyacım var hemde çok bni bırakma emi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Kendini Dü$ünmeyen ßa$kasının ne dü$ündügünü KayLe aLmaz aLmamasına da Dü$ünmek için hiç mi Çaßa harcamaz. her$ey LayLayLom deiLs ßi yerde... darkness angel hakLıSın arkd$m. |
|
|
||||
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
|||