![]() |
|
|
|||
|
|
|||
.....
|
||||
|
||||
Barış Akarsu'nun iki arkadaşının hayatını kaybettiği, genç sanatçının komaya girdiği kazada kamyon şoförü kazayı anlattı.Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Çetin, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm'' dedi. ARKADAŞLARI PERİŞAN Barış Akarsu'nun gelişini otelde bekleyen arkadaşları, kaza haberiyle şoke oldu. 29 Haziran 1979 doğumlu Barış Akarsu'nun, doğum gününde geçirdiği korkunç kazayı öğrenen yakınları, arkadaşları, hayranları ve söz yazarı Metin Sözüçetin hastaneye koştu. Sözüçetin, Akarsu'nun İstanbul'a sevki için ambulans uçak getirilmesini önerdi. Doktorlar, sanatçının durumunun kritik olduğunu, hareket ettirilmemesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Akarsu'nun, çekimleri Bodrum'da süren ‘Yalancı Yarim’ dizisinde başrolü paylaştığı, ‘Naz’ karakterini canlandıran Merve Sevi, hastaneye geldiğinde baygınlık geçirdi. Sevi'ye doktorlar müdahale etti. (ALINTI MİLLİYET ) |
|
|
|||
|
|
|||
|
sağol karakule bende walla haberi ilk duyduğumda hemen yazdım ayrıntılarını bilmiyordum çok tşkrler eyw....
|
|||
|
|
|||
Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumu çok ciddi. Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulan Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu belirterek şunları söyledi: “Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız. Onu geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacağız. Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil.” İKİ ARKADAŞI ÖLDÜ Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde dün gece meydana gelen kazada, sanatçı Barış Akarsu ağır yaralanmış, 2 kişi ölmüştü. Bodrum-Torba karayolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında “Yalancı Yarim” adlı dizinin çekimleri için Bodrum'a geldiği bildirilen rock müziği sanatçısı Barış Akarsu ve 2 arkadaşının bulunduğu 48 UK 556 plakalı otomobil, Halil İbrahim Çetin yönetimindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37) yaşamlarını yitirdiler. Kazada ağır yaralanan Akarsu, kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde ameliyata alındı. Sanatçı Akarsu, Akademi Türkiye adlı yarışmayla tanınmıştı
|
||||
|
|
||||
|
walla beyninde bi sürü hasar warmış..doktorlar da yaşaması mucizeye bağlı diyolar..artık ne diyelim bi yıldız gitmiş oldu önü açıktı...
http://img182.imageshack.us/img182/4861/karabelawd0.jpg<br /><br /><br /><br />Rapidshareden program indiremiyorsanız buraya bakın<br /><br />вєи ∂є çσ¢υктυм göкℓєя∂є υçтυм уσяυℓ∂υм.<br />∂υя∂υя∂υм вαиα кαяşı αкαи тüм иєнιяℓєяι.<br />σкυ∂υм, кιмι кιтαρтα вυℓαмα∂ıм.<br />мє¢αz нιтαρтα кαяαℓα∂ıм,<br />вυиυ ℓυgαтıмα вєи уαмα∂ıм,<br />αzιиємι вєуиιмє кαz∂ıм.<br />∂υя∂υм уαναş ∂є∂ιℓєя,<br />кσşтυм уαναş! ∂є∂ιℓєя.<br />уüяü∂üм уαиαş ∂є∂ιℓєя,<br />вιяєу σℓ уαşα ∂є∂ιℓєя.<br />ιѕтємє∂ιм!gєяι |
|
|
|||
|
|||
|
umarım o mucize gerçekleşir ve iileşir
|
|
|
||||
|
|
||||
|
abi şimdi o b.akarsu öldü ve ben b.akarsunun öldüğüne üzüldüğüm kadar dedm öldüğünde üzülmedim
|
|
|
||||
|
||||
|
kadeR...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |