![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
olabilir . . .
|
|
|
|||
|
|||
|
güsel ama hemen öle girişte çalmamalı bence beğenn war beğenmeyen war müzik dinlemek için ayrı bi bölüm açılsa we orda tüm müzik tarzları olsa öle daha iyi olur istediğini dinleme şansın olur
tabiki bu benim fikrim sizi bilmm |
|
|
||||
|
||||
|
O dediğiniz siteyi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yavaşlatıyor
|
|
|
|||
|
|||
|
merhaba güzel kardeşim cok güzel düşünmüşün bu arada ben tatlı bela yeni üye oldum hepinize mannyak paylaşımlar dilerim
|
|
|
||||
|
|
||||
|
arkadaşım gsl düşünmüzsün ama ben hiç sewmiyorum mesela winamp açık oluyo ben tam şarkının en zewkli noktasındayım tam adapte olmuşum ''mıy mıy!'' oradan başka bi şarkı çalıyo benim şarkının içine ediyo ondan bence olmasa daha ii...
http://img182.imageshack.us/img182/4861/karabelawd0.jpg<br /><br /><br /><br />Rapidshareden program indiremiyorsanız buraya bakın<br /><br />вєи ∂є çσ¢υктυм göкℓєя∂є υçтυм уσяυℓ∂υм.<br />∂υя∂υя∂υм вαиα кαяşı αкαи тüм иєнιяℓєяι.<br />σкυ∂υм, кιмι кιтαρтα вυℓαмα∂ıм.<br />мє¢αz нιтαρтα кαяαℓα∂ıм,<br />вυиυ ℓυgαтıмα вєи уαмα∂ıм,<br />αzιиємι вєуиιмє кαz∂ıм.<br />∂υя∂υм уαναş ∂є∂ιℓєя,<br />кσşтυм уαναş! ∂є∂ιℓєя.<br />уüяü∂üм уαиαş ∂є∂ιℓєя,<br />вιяєу σℓ уαşα ∂є∂ιℓєя.<br />ιѕтємє∂ιм!gєяι |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar bu konuda güzel bir çalışmamız var halen tamamlanmış değil ama MannYaK.NeT Toolbar diye bir program ayarlıyoruz  web tarayıcınızın yanında yardımcı bir program olarak çalışacak. İçinde açılır pencere engelleyici, radyo ve chat yapabilmenize imkan sağlayacak sekmeler olacak pek yakında şu anda deneme aşamasındaki görüntüsünü göstereyim
![]()
|
||||
|
||||
|
linkler kontrol edilsin bide oyun sistem ihtiyaçlarıyla ilgili bir köşe yapılsın lütfen ama
|
||||
|
|
||||
|
ya oyle slow parçalar falan istemioz herkesin tarzı farklı ßen de o zaman açılışta rap parçaları isterim o da ßeni rahatlatır ߀nce saçma bi fikir..en iyisi sitemizin toolbarını ߀kleyin..
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar toolbarda bir çok radyo olacak Türkiye de yayın yapan.
| Stil | |
|
|