![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Üye: lan ![]() Admin: yani belki ![]() Üye: ![]() Admin: siz bilirsiniz gerçi ![]() Üye: ![]() Admin: flood yasağı kaldırılmıştır -Biraz daha türkçeye uygun yazarsan seviniriz xxx +nEa dedinN sean lan ![]() -hoeşgealdin DeDim aBy -Arkadaşlar karma süresini 30 güne uzatalım diye düşündük ne dersiniz +15 gün bile çok siz ne diyosunuz be ![]() -5 güne indirilmiştir karma verme süresi +düş ![]() - 3 ![]() xxx adlı admin: yyy adlı üye kurallara uymadığı için banlanmıştır -Açın lan onun banını o benim arkadaşım aaa adlı admin: yyy adlı üyenin banı açılmıştır xxx adlı admin banlanmıştır - olm şu "komik yazılar"ın adını "güldürüklü yazılar" olarak değiştireyim mi? + kızarlar olm - kim kızar ya + üyeler abi - allah belamızı verse de kurtulsak ya + ben mi dedim olm admin ol diye - sen dedin + b.k yemişim +nan admin +buyur abi +bundan sonra üyelere eksi karma vermek yok, çift dikişlere elleşmeyin bırakın kalsın, bir de ban denen bişe yok artık +tamam başka bi arzun var mı? +bir de sen zttrp gidersen tamam +allam ya admin değil de taş yaratsaydın allam +bişe mi dedin +yok abi +tamam git şimdi dediklerimi yap + ![]() -olm ben bunları değiştiricem ama kızmasınlar -kim kızcak olm bi sen bi ben varız -olm üyeler oto boka bağırıyo artık dayanamıyorum -olm sabret biraz.. alışırsın -bi çok üstüme geliyorlar ya geçen gün konu kilitledim, kilidi gırtlağımdan içeri sokuyolardı -haklılar abi kilitlemeseydin konuları -sat iki dakikada sat! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
;D güzel
|
||||
|
||||
|
Alıntı: