![]() |
|
|
|||
|
|||
|
merhabalar herkese (= siteyi tam dolaşamadım fakat kapsamlı olduu belli ama ufak bi sorun war profil ayarlarımı görüntüleyemiorum bu konuda yardım eden olursa çok sewinjem şimdiden tşekkür ettim ![]() herkese ii forumlar
|
|
|
|||
|
|||
|
mrß İyi eqLenmen DileqiyLe xP
|
|
|
||||
|
||||
|
Öncelikle sana da merhaba, foruma hoşgeldin ve iyi forumlar. Menü kısmından Profil'i seçtikten sonra Kimlik Bilgisi kısmından profil ayarlarını yapabilirsin
|
|||
|
|||
|
Hb foruma we ii dilekleriniz için teşekkür ederim (= sanırım ben anlatamadım yani profl butonuna basınca bnm ayarlarımın olduu sayfa açılmıyor boş sayfa açılıyor sanırım bu işe bi mod yada adminin el atması lazım
|
|
|
||||
|
||||
|
Denedim ve açılıyor ekran görüntüsü koyarsanız sevinirim.
|
|||
|
|||
|
işte böle bi ekran çıkıyor mozilla ile açtıımda ise hiç hata yazısı bile wermeden bembeyaz bi sayfa açıyor )= eğer sizi uğraştırcaksa we mümkünse üyeliğimi silip yeniden alıyım |
|
|
|||
|
|||
|
we bu kadar ilgilendiiniz için ayrıca teşekkür ederim |
|
|
|||
|
|
|||
|
üyelikle alakası yok senin mozillada sorun var explorer ı kullan bakalım aynı hatayı vecekmi?
|
||||
|
||||
|
Sorunun tarayıcı ile ilgisi yok teknik bir arızaya benziyor diğer üyelerimizde de aynı sorun varsa bu kısmı tekrar elden geçiririz. Internet Explorer'in Cookielerini sildikten sonra tekrar dener misiniz? Eğer yine olmazsa www.mannyak.net/forum/index.php?action=profile adresinden girmeyi dener misiniz?
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
farkındaysan ordaki tarayıcı mozilla deil explorer zaten bn explorerda o hatayı werio mozillada sadece beyaz sayfa açılıo demiştim ... we VaGaBoND cookieslerimi temizledim yine açılmadı wermiş olduun linktende giremedim yine )= sana tekrar teşekkür ederim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|